Eucerin szemránckrém, Kapcsolódó termékek


A termék kis és nagy molekulasúlyú hialuronsavak kombinációját tartalmazza, így a termék ott hat, ahol a ráncok keletkeznek.

kurkuma anti aging maszk

A bioaktív glükozid szaponin serkenti a bőrben a ráncfeltöltő hialuronsav természetes termelődését. Az FF15 és az UV-védelem hatékonyan gátolja a bőr idő előtti öregedését és a már meglevő ráncok elmélyülését. A bőr láthatóan simább lesz.

kaméleon termelés suisse anti aging

Kiváló sminkalap. Az Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő szemránckrém szemorvosok által tesztelt illatanyagmentes termék.

medela swiss anti aging

Csökkenteni szeretné a szemkörnyéken már meglévő ráncok eucerin szemránckrém Csökkenteni szeretné a szemkörnyéken már meglévő ráncok mennyiségét: Az Eucerin Hyaluron-Filler Eucerin szemránckrém szemránckrém kis és nagy molekulasúlyú hialuronsavat tartalmaz, melyek belülről töltik fel a ráncokat. Eucerin szemránckrém akarja előzni az újabb ráncok megjelenését a szemkörnyéken: Az Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő szemránckrém FFös fényvédő faktort és UVA-szűrőket is tartalmaz, így véd az idő előtti bőröregedés és a ráncok elmélyülése ellen.

How To: HYALURON-FILLER \u0026 AQUAporin ACTIVE Augenpflege - Eucerin

Alkalmazás Ujjbeggyel óvatosan és gyengéden masszírozza be a krémet a szemkörnyék bőrébe. Vigyázzon, hogy a krém szembe ne kerüljön.

minuszos szem javítása

Tovább olvasom.