Fáradt szemre, Fáradt szem tünetei és kezelése


Jellemzők A szemfelületet egy olyan könnycsepp film védi, melynek külső lipid rétege csökkenti a könny elpárolgását.

fáradt szemre

Védőhatással rendelkezik, és segíti a szemhéjak szövetének gyógyulását, helyreállítva a természetes nedvességtartalmat. A hidrofil-lipofil egyensúly helyreállítása a szemhéjon fáradt szemre szél, a por, a napsugárzás, a klór, a smink, a kevés pihenés által kialakult égő érzés, viszketés tüneteinek kezelésére szolgál.

A micellák vizes közegben gömb alakba rendeződő lipid karakterű molekulák. A micella kialakulása a lipid komponens amfipatikus kettő oldhatóságú jellegére adott válasz, mely azt jelenti, hogy mind hidrofil régiót poláris fejcsoportot vízben oldódómind hidrofób régiót hosszú hidrofób lánc zsírban oldódó tartalmaz.

Szemfáradtság: Mi okozza, mit tehet a megelőzés érdekében?

A micellák vizet tartalmaznak és így növelik a termék hidratáló hatását, segítik a szemhéj bőrének tisztítását a rajta lévő olaj és egyéb anyagok eltávolításával, anélkül, hogy le kellene mosni utána.

Az E-vitamin hatékony antioxidáns, mely megakadályozza az A-vitamin bomlását, valamint elengedhetetlen ahhoz, hogy ellensúlyozza a szabadgyök képződést, melyekről ismert, hogy toxikusak a testszövetekre. A biotechnológiai szintézissel előállított nagy molekulatömegű hialuronsav olyan, nyákszerű oldatot fáradt szemre anyag, mely jelentős síkosító tulajdonságokkal rendelkezik, hidratálja és stabilizálja a könnycseppet.

A micellák és az A és E vitaminok együttes alkalmazása segíti a védő és helyreállító hatást, amely a szemhéj kivörösödése, megduzzadása és viszketése esetén hasznos.

Összetétel Glicerin, nátrium-klorid, poliszorbát 20, fenoxi-etanol, lecitin, propándiol, dinátrium-foszfát, nátrium-foszfát, nátrium-dehidroacetát, nátrium-hialuronát, alkohol, glycyrrhetinsav, retinil-palmitát, tokoferol, Perilla levélkivonatot, nátrium-benzoátvíz 10 ml-re.

Különleges összetétele nyugtatja és védi a szemhéjat az oxidatív stressztől, enyhülést okozva.

Házi praktikák szemfáradtság ellen

Ismert túlérzékenység a termék összetevőire vagy más, kémiai szempontból szorosan kapcsolódó anyagra. Rázza meg a flakont és vegye le a védősapkát. Amikor a permetet először használja, adagolásra van szükség az adagoló feltöltéséhez. Fújja a készítményt szemből alkalmazva a csukott szemhéjakra cm távolságból.

  1. Tippek az üde tekintetért Felüdülés a fáradt szemek számára A karikás, fáradt szemek szinte minden elfoglalt nő kötelező kellékei — csak van, aki tudja, hogyan tüntesse el őket pillanatok alatt!
  2. Bioaktív anti aging szemkrém vélemények

Napi rendszerességgel folyamatosan használható. Az porlasztó alkalmazása megakadályozza a termék külső szennyeződését.

  • Szemfáradtság: Mi okozza, mit tehet a megelőzés érdekében?
  • Priori anti aging
  • Optaridin szemhéj spray száraz és fáradt szemre.

Használat után helyezze vissza a kupakot. Ne használja a sprayt fáradt szemre sminkkel festett szemen!

Fáradt szem

A LipotearsHA kontaktlencse viselése esetén is alkalmazható. Figyelmeztetések Ne Alkalmazza Nyitott Szemre!

fáradt szemre

A szemmel való közvetlen érintkezés esetén a termék enyhe égő érzést okozhat, amely spontán megszűnik, ha vízzel tartósan és alaposan lemossa. Ne használja az összetevőkre való túlérzékenység esetén.

fáradt szemre

A gyermekek fáradt szemre elzárva tartandó. Külsőleg használható termék. Sugárzó hőtől távol, hűvös helyen tárolja.

Felüdülés a fáradt szemek számára

Az első felnyitást követően mindig ügyeljen arra, hogy helyezze vissza a védőkupakot. A palackot az első fáradt szemre után legfeljebb 6 hónapig lehet használni. Ne használja a lejárati időn túl.

Ne használja sérült csomagolás esetén.

fáradt szemre

Tovább olvasom.