Halszem lencse


halszem lencse

A szoftver számításba veszi a halszem lencse stream kiválasztását. Egy halszem objektív van beépítve, amely egy egész szobát bemutat, anélkül, hogy további kamerákat kellene beszerelni.

halszem lencse

Eltérően a sok hasonló eszközhöz, a kép hardveresen korrigált, így a kamera nem fogyasztja az irányító szerver számítógépes erőforrásait. Kilenc képkiosztást képes magas funkcionalitással szolgáltatni és meg tud felelni bármely felhasználó számára a videó megfigyelő rendszerben. Digitális PTZ halszem lencse bejárja a felügyelt területet olyan mechanikus eszközök használata nélkül, amelyek drágák és viszonylag megbízhatatlanok.

halszem lencse

További funkciók, mint például PoE, mechanikus IR szűrő, kétirányú audió, beépített mikrofon, MicroSD kártyafogadó teszi a PD E-T kamerát egy olyan speciális fejlett eszközzé, ami több konfigurációs lehetőséget kínál. A kamera a H. Ez azt jelenti, hogy a kép minden részlete sokkal pontosabban figyelemmel követhető.

Továbbá, minden egyes része a képnek kinagyítható, amely a megtakarítást jelent a teljes anyagra.

halszem lencse

A K kamera felhasználásával tökéletesen ellenőrizhetők az irodák, üzletek, bárok, éttermek, szállodák, stb. Technikai adatok.

GyIK Hitel Ki ne szeretné alkalmanként a lehető legtöbb képelemet rögzíteni fotó, vagy videó felvételein?