Neutrogena arckrém


Visszajelzések: 60 év felett A krém állaga könnyed és gyorsan felszívódik a bőrbe továbbá a hatása látható, ami a bőr simaságában tapasztalható. A termék illata kifejezetten kellemes.

Kapcsolódó kategóriák

Használnám nagyobb mennyiségben, hosszabb időn keresztül. Csomagolás visszafogott mégis tökéletességet sugároz. A kibontás neutrogena arckrém egyből érzékelhető a csodás illata és a krém állaga. Felvitelkor nincsen szükség nagy mennyiségre mivel könnyen szét lehet oszlatni a bőrön. Hihetetlen gyorsan beszivárog a bőrbe és nem hagy utána zsíros érzetet.

Használnám Minden eddigi visszajelzést figyelembe véve csak neutrogena arckrém dolgokat kaptam. Barátnőim ujjongtak átadáskor, és szó szerint idézném egyikőjüket:Bármikor számíthatsz ránk, és köszönjük!

Várom visszajelzésüket.

Neutrogena, Kozmetikumok - SIPO Patika

Van, aki másnap felhívott, hogy ha még van mintám, neki adjam, mert annyira tetszik az állaga és a hatása, szívesen tovább tesztelné.

Azzal is bepróbálkozott, hogy adjak a tégelyemből. Hát már mit nem? Mondtam, vegyen a boltban, ahogy majd én is venni fogok, ha már egy kenésnyi sem marad. Szuper a krém.

Nagyon gyorsan felszívódik és nagyon jó az illata. Az arcom sugarzik bakers anti aging neutrogena arckrém ránctalanító krém. Az állaga talán kicsit hígabb mint amire számítottam. A kolléganőim nagyon örültek a termék mintának. Szivesen tesztelik. Varom a visszajelzéseiket. Legtöbben az állagát dicsérték, hozzám hasonlóan ők is azt tapasztalták, hogy nagyon könnyen beszívódik és nem hagy nyomot a bőrön.

Egyöntetűen szerették az illatát is, mely kellemes, de nem tolakodó. Az egyik barátnőm már 2 nap használat után eldöntötte, hogy megveszi.

LEGNÉPSZERŰBB

Nagyon örülök, hogy együtt tesztelhettük ezt a terméket. Szeretik az illatát és az állagát is. Mindengyik 50 feletti mint jómagam. Összeségében az egyik tesztelőm nagyon száraz vizhiányos börre probálta,az eredmény meglepte nagyon jol viselte a bőre egész nap, nem viszkedett nem száradt ki olyan mértékben ahogy szokott.

Arcápolás - NEUTROGENA - Dermokozmetikumok - dermoexpressz.h

Öt teljesen meggyözte beszerezte a krémet és használja napi szinten. A másik két tesztelö barátnőm is dicsérte kellemesen finom krém könnyen felszívodik a fényvédö hatása kitünö meggátolja a bör kipirosodását kiszáradását.

neutrogena arckrém

Összeségében mindenki elégedett volt a használata után. Egy közös sütizés során osztottam szét a barátnőimnek a termékmintákat,amiről már több visszajelzés is érkezett:szuper az állaga ,nagyon gyorsan beszívódik,és sokáig kellemes,hidratált érzést biztosít. Egy negatívumot említettek:picit lehetne nagyobb a minta,hogy legalább napig kitartana.

NEUTROGENA CELLULAR BOOST fiatalító arckrém SPF20 50 ml

Az első három napban csak reggel kentem fel az arcomra a krémet, az illata számomra semleges volt. Könnyen és gyorsan felszívódott, nem okozott semmi kellemetlen érzést.

  • Test- és lábápolás A Neutrogena már csaknem egy évszázada gondoskodik a hatékony arc- és bőrápolásról.
  • Csábító fiatalító anti aging

A harmadik nap után erősen kiszáradt az arcbőröm ezért kihagytam 2 napra majd neutrogena arckrém használni kezdtem reggel és este.

A harmadik napon már nem folytattammert ismét nagyon kiszáradt a bőröm muszáj volt a korábbi hidratálómat használni. A további teszteléstől teljesen elálltam ezek után.

Neutrogena: naptej, testápoló tejek, alapozó | varazshegy.hu

A megmaradt krémet oda adtam annak a tesztelőmnek, aki a legjobban vélekedett róla, aki a leginkább dicsérte, mert ő legalább el tudja használni. A véleményem : érzékeny bőrűeknek nem biztos, hogy beválik. Az egyik tesztelőm teljesen elégedett a termékkel, ezentúl is fogja használnineki annyira neutrogena arckrém.

A második tesztelőmtől kaptam fotókat, amelyeket fel is töltöttem a fotóalbumba. A tesztelés előtt illetve 10 nap múlva mutatja a bőrét. Nagyon szépen látszik, hogy több helyen is elsimultak a finomabb ráncok.

Nagyon megszerette a krémet, lehet, hogy később is használni neutrogena arckrém. A harmadik tesztelőmtől is elégedett válaszokat kaptam.

Neutrogena termékek a dm Online Shopban.

Kellemes a felvitele és nem okoz neutrogena arckrém arckrém rossz érzetet neki. Úgy érzi, hogy könnyűlélegzik a bőre. Az illatát mindhárman enyhének, elfogadható erősségűnek érezték. A harmadik tesztelőm is ígért fotókat később.

Én is használom, csak pozitív tapasztalataim neutrogena arckrém. Köszönöm, hogy részt vehetek a projektben. Annyira szeretem ezt a krémet, a Cellular Boost akedvencem lett! Könnyű, pihe puha, pillanat alatt beszívódik, egésznap biztonságot ad. Strandoltam és nem égett meg az arcom! Simább lett a bőröm!

Csak pozitívumokat tudok mondani! Így vannak az ismerőseim is, akiknek kiosztottam a mintákat! Meg voltak elégedve, hogy ez a kis minta több napig is használható, mert nagyon neutrogena arckrém kell belőle! Örülök és nagyon köszönöm, hogy részt vehettem ebben a projektben! Gyors felszívódásról, kellemes illatról számoltak be.

Elmondták, hogy a bőrüknek kellemes, selymes lett a tapintása, egész nap hidratáltnak érezték a bőrüket ragacsos érzés és fénylő arc nélkül. A barátnőim,ismerőseim között többnek van szárazabb bőre, illetve 40 év felettieknek neutrogena arckrém főleg, ezért számukra ideális volt a krém.

Könnyen beszívódott, kellemes, hidratált érzést keltett, az illat is nagyon tetszett nekik.

NEUTROGENA CELLULAR BOOST fiatalító éjszakai arckrém 50 ml

Semmi ragacsos utóhatás, kellemes érzés, gyorsan felszívódik. A ránctalanító hatást eddig nem érzékeltem, nekem a két szemödököm között alakult már ki két függőleges ránc, sajnos azokra még nem volt hatással, de biztos több idő kell a hatás elérésehez. A Neutrogena Cellural Boost tesztelésében veszek részt az idősebbeknek való krém.

neutrogena arckrém

Nagyon hatásosnak találom, csak csodálkozom az állagán, nagyon folyékony. Én éjszakai krémnek használom, nappali krémnek nekem most nagyon zsíros a nagy nyári melegben, fényessé, zsíros hatásúvá teszi a bőrömet.

neutrogena arckrém

Ismerőseim közül, akiknek adtam termékmintát többen is ugyan ezt mondták, hogy nappali kremnek nem szeretik. Javasoltam nekik, hogy rakják fel ejszakára. Viszont adtam két 70 ev feletti ismerősömnek, ők reggel kenik fel, nekik nem zsirosítja a bőrüket.

Akció értesítő

Tetszett nekik. Kíváncsiak hogy hosszútávon milyen hatású a készítmény.

neutrogena arckrém

Köszönöm hogy megoszthattam saját és barátaim véleményét és részt vehettünk a projektben. A múlt hét során anyukámon 60 éves és anyósomon 72 éves kívül 7 kolléganőmnek adtam a mintákból.

neutrogena arckrém

Mindenki örömmel próbálta ki.