Öregedésgátló bőrterápia


öregedésgátló bőrterápia

Hozzászólás A világszerte elismert biokémikus, Dr. Nathan S. Bryan októberében bemutatta Nobel-díjas felfedezését, az N1o1 nevű öregedésgátló bőrápoló termékét, mely hatékonyan képes korrigálni a ráncokat, valamint a bőr öregségi foltjait egyaránt. Ez a bőrápoló készítmény helyreállítja a bőr nitrogén-oxid-szintjét, mely molekula az életkor előrehaladtával nagymértékben csökken, mindemellett pedig fokozza a bőrfiatalságban kulcsszerepet játszó oxigén-áramlást.

öregedésgátló bőrterápia

Az N1o1 aktiválja az öregedésgátló molekulákat A tudósok a nitrogén-oxidot a sokatmondó öregedésgátló molekula névre kereszteltek. Az N1o1 aktiválja a test öregedésgátló molekuláit, ugyanakkor C-vitamint és a szabad gyökök károsodását effektíven akadályozó antioxidánst is szállít.

Dr. Vágó Áron a ZO® Skin Health termékekről

Egyre több tudományos cikk jelenik meg az N1o1 napi rendszerességgel történő használatának hatásáról, melyekben arról számolnak be, hogy a készítmény jelentős mértékben gátat szab a ráncok megjelenésének, javítja a bőrtónust, a bőrminőséget és -textúrát, valamint megakadályozza a bőr elszíneződését. További jó hírként tartható számon az is, hogy minden bőrtípus számára ugyanolyan hatékonyan kifejti jótékony hatásait — tudniillik hipoallergén termékről van szó az N1o1 esetében.

Ez az innovatív öregedésgátló bőrápoló készítmény használható terápiás bőrkezelés céljából, vagy öregedésgátló bőrterápia a napi bőrápolási rutinba.

öregedésgátló bőrterápia

Öregedésgátló bőrterápia vizsgálatok rámutattak arra, hogy a bőr nitrogén-oxid mennyiségének csökkenése felgyorsítja az öregedési folyamatokat — minderre általában negyven éves korunkig kerül sor, öregedésgátló bőrterápia a testünk nitrogén-oxid termelése az ezt megelőző felére csökken, és idővel a csökkenés folyamatossá válik.

Mivel a nitrogén-oxid molekula fő funkciója abban nyilvánul meg, hogy a test minden sejtjébe öregedésgátló bőrterápia a nélkülözhetetlen oxigént és tápanyagokat, ennek hiányában a sejtek működésképtelenné formálódnak; melynek egyenes öregedésgátló bőrterápia az lesz, hogy a bőr elveszíti a hidratáltságát, veszít a kollagén-szintjéből, így megjelennek az első ráncok a bőr felszínén. Mivel az N1o1 segítségével látványos mértékben javul a bőr állapota, a bőrgyógyászok és kozmetikus szakemberek világszerte javasolják pácienseik számára ezt az öregedésgátló, bőr-foltosodást megakadályozó terméket.

öregedésgátló bőrterápia

A szakemberek továbbá öregedésgátló bőrterápia is megerősítik, hogy már 30 napot felölelő napi rendszerességgel történő használat után is szemmel látható pozitív eredményeket észlelhetünk a bőrünk felszínén — eltűnnek a ráncok, a bőr kisimul és ragyogóvá válik.