Öregedésgátló illóolajok, 75 Illóolajok ideas in | illóolaj, egészség, gyógynövények


öregedő anti park tél

Elsődleges előnyök Segít csökkenteni a finom vonalak és ráncok megjelenését Segít csökkenteni az öregedő bőr megjelenését elősegítő tényezőket Sima, ragyogóbb és fiatalosabb bőrt támogat Hozzávalók Tömjéngyanta, hawaii szantálfa, levendula virág, mirha gumigyanta, Helichrysum virág, rózsavirág illóolajok Aromás leírás Fás, fűszeres, gazdag, friss Leírás Erőteljesen megújuló, ez a sajátos keverék ötvözi azokat a ritka illóolajokat, amelyeket a történelem során használtak szépítő előnyeikért.

Az Immortelle Anti-Aging Blend a bőrt támogatja és táplálja, miközben csökkenti az öregedő bőr megjelenését elősegítő tényezőket. Ezeket öregedésgátló illóolajok egyedülálló illóolajokat szakszerűen választották ki, hogy elősegítsék a simább, öregedésgátló illóolajok és fiatalosabb megjelenésű bőr fenntartását.

botox homlok

Az Immortelle könnyen beszívódik a bőrbe, és használható az arcon, a nyakon és a dekoltázson, hogy csökkentse a finom vonalak, ráncok és az öregedő bőr megjelenését. Vigyen fel egy vékony réteg Immortelle-t az arcra, a nyakra és a dekoltázsra, majd ismételje meg az alkalmazást a megcélzott területeken. Alkalmazza a foltok megjelenésének csökkentésére.

Használati útmutató Helyi felhasználás: Egy-két cseppet vigyen fel a kívánt területre. Hígítsuk hordozóolajjal a bőr érzékenységének minimalizálása érdekében.

  • Sh 18 svájci anti aging termékcsalád
  • Tihanyi László
  • Daniel waldburger svájc anti aging
  • Anti aging szórakoztató tények
  • A Salon Essentials Protective sampon gyengéden tisztítja a hajat és a fejbőrt, miközben véd az UV- sugárzás káros hatásaitól, amelyek kifakítják a haj színét.

Lásd az alábbi óvintézkedéseket. Figyelmeztetések Lehetséges bőrérzékenység. Tartsa távol gyermekektől. Ha terhes, szoptat vagy orvos öregedésgátló illóolajok alatt áll, forduljon orvosához.

anti aging a 20-as évek végének divatja szerint

Kerülje a szemmel, a belső füllel és az érzékeny területekkel való érintkezést.