Ophylosa szemcsepp. Ophylosa 0,15% Oldatos Szemcsepp


Felbontás után 6 hónapig felhasználható. Az Ophylosa® szemcsepp a szemszárazság kezelésére, a szem száraz, égő érzésének, fáradtságának enyhítésére szolgál.

anti aging tudósok az evolúció ellen anti aging face lift szérum

Csökkenti az idegentest-érzést, az irritációt, a vörös szemeket, azaz a szem kivörösödését, amelyek kiváltó oka lehet a szél, por, légszennyezés, virágpor, légkondicionálás, fűtés, vakító fény, tartós TV-nézés, ophylosa szemcsepp használat vagy kontaktlencse viselése. Az Ophylosa® szemcsepp becseppentés után filmet képez a szem felszínén, védőréteget alkotva mechanikus és mikrobiológiai behatásokkal szemben, ezáltal csökkentve a szem kivörösödését és a szemszárazság kialakulását.

A hidratált cink-hialuronát réteg sűrű molekuláris hálót formál, ami szűrőként védi a szem felszínét a levegőből vagy közvetlen kontaktus útján érkező mikroorganizmusoktól.

anti aging svájci ipad mini táska szeretem a bőröm anti aging termékeit

Az Ophylosa® szemcsepp védő funkciója megnyilvánul a szövetkárosító szabad gyökök semlegesítésében és az UV sugárzás káros hatásának csökkentésében is. Az Ophylosa® szemcseppet elsősorban a természetes könny síkosító tulajdonságai alapján alakították ki.

Megnyugtató, kellemes érzést biztosít a fájó, fáradt szemnek, enyhíti a viszkető, égő tüneteket, az idegentest-érzést, valamint a szemszárazságot. Kizárólag természetes eredetű, nagy tisztaságú hialuronátot tartalmaz, amely kielégíti a szemészeti termékekkel szemben támasztott magas minőségi követelményeket. Egyéb összetevők Glicerin izotonizálócink-glükonát, injekcióhoz való víz. A hialuronát a szemnek és a könnynek is nélkülözhetetlen alkotóeleme, kiválóan kötődik a szem nyálkahártyához. Tartós védőréteget képez a szem felszínén, ophylosa szemcsepp megóvja a szemet a kiszáradástól és irritációtól.

A viszkozitás mellett, a szemcsepp pH-ja és ozmolaritása is a természetes könnyéhez hasonló annak ophylosa szemcsepp, hogy az esetleges irritációt elkerüljük. A cink-hialuronát komplex speciális tulajdonságainak köszönhetően, a készítmény mikrobiológiailag stabil, tartósítószer-mentes.

kollagén vörös fény anti aging terápia vital c hydrating anti aging serum 50ml

Használat előtt távolítsa el a védőkupakot! A szennyeződés elkerülése érdekében ne érjen semmi a flakon nyílásához!

Mely sima, kellemes érzést biztosít a fáradt, érzékeny szemnek, enyhíti a viszkető, égő tüneteket, az idegentest-érzést, valamint a szemszárazságot, és csökkenti a szem kivörösödését. Hialuronnal, a szem és a könny nélkülözhetetlen alkotóelemével.

A becseppentés szükség szerint, naponta többször ismételhető. Használat után helyezze vissza a védőkupakot!

rugalmas szépség anti aging vélemények anti aging táplálkozás bőr

Átmeneti kivörösödés, homályos látás, enyhe égő, szúró érzés a használat kezdetén alkalmanként előfordulhat, de a legtöbb esetben ez gyorsan, másodperc alatt megszűnik.

Klinikai vizsgálat azonosítószám: NCT A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót vagy kérdezze meg kezelőorvosát! Az alábbi bankkártyákat fogadjuk el:.

Plasma Membrane - Movement of membrane Lipids - Flippase, Floppase and Scramblase - Lipid Raft