Tense szemkörnyékápoló. Belnatur | SzépségDiszkont


Persze, nincs kétségünk afelől, hogy ezek a kozmetikumok is hatékonyak tudnak lenni, azonban abban biztosak vagyunk, hogy a hatásuk csak tense szemkörnyékápoló szintig működik. Bizonyos klinikai vizsgálatok és igazolt eredmények tense szemkörnyékápoló nem lehetnének a polcokon ilyen ígéretekkel, azonban azt fontos megjegyezni, hogy ezek az ígéretek semmiféle konkrétumot — adatokat, számokat — nem tartalmaznak.

Így sok esetben nem derül ki, hogy pontosan milyen is az a bizonyos hatás, ahogyan az sem, hogy mennyi idő elteltével lehet rá számítani. Tehát, ránctalanító krém krémmánia esetek nagy részében nem maradt más a hölgyek számára, minthogy saját bőrükön tapasztalják meg, hogy tense szemkörnyékápoló adott krém mennyire hatékony, vagy éppen hatástalan.

Szemkörnyékápoló - 40 felett

Ezt megkönnyítve összeszedtünk néhány olyan dolgot, amiben az InstanTense Plus szérum különbözik a többi szemránc elleni krémtől. Ezeket a hatóanyagokat tartalmazza a legtöbb szemkörnyékápoló Bármilyen krémről is legyen szó, amit a szemek környékére fejlesztettek tense szemkörnyékápoló, az egységesen elmondható mindegyikről, hogy olyan összetevőket tartalmaznak, amelyek nem irritálják ezt az érzékeny területet.

Hiszen a szemkörnyéki bőr rendkívül vékony, ennélfogva pedig sokkal érzékenyebb is. Kiemelten fontos, tense szemkörnyékápoló a szemkörnyékápoló csak olyan hatóanyagokat tartalmazzon, amik nem irritatívak, ám még így is vannak olyan elérhető kozmetikumok, amik kifejezetten érzékeny bőrűeknek lettek kifejlesztve.

Milyen típusú a bőröd?

Ebben lényegében nem különbözik az InstanTense és más szemránc elleni krémek, azonban több dolog is van, ami a szérum mellett szól. Koffein vs. Eyeseryl® peptid A legtöbb szemránc elleni krémben hatóanyagként megtalálható a koffein. Ennek célja a keringés fokozása, ami eltűnteti a szemek alatti karikákat.

Esztétikai vonal PROFESSZIONÁLIS TERMÉKEK. Linea di prodotti dermocosmetici

Bizonyos mértékben természetesen segít, pontosabban javíthat a szem alatti karikákon, vagy a táskás szemek állapotán, de jelentős változást sajnos a legtöbb tense szemkörnyékápoló nem hoz. Az InstanTense Plus szérumnak viszont van egy olyan hatóanyaga, ami még a koffeinnél is hatékonyabban serkenti a nyirokkeringést és így küzd az ödéma képződés ellen is. Ez az összetevő az Eyeseril Peptid ®, ami megakadályozza a kollagén glikációs folyamatát, vagyis azt, tense szemkörnyékápoló a kollagén rostokhoz cukor molekulák kapcsolódjanak.

Ez pedig azt jelenti, hogy így megmarad, legjobb kor használjon öregedésgátló krémeket javul a bőr rugalmassága, aminek köszönhetően nem tudnak meglazulni a szövetek.

tense szemkörnyékápoló

Hialuronsav vs. Nátrium Tense szemkörnyékápoló A hialuronsav rendkívül fontos szerepet tölt be az emberi testben: elsősorban vízmegkötő szerepe van, de megtalálható még az izmokban és az ízületekben is, ahol, úgymond, egyfajta síkosítóként működik.

A szövetek között is nagy jelentőséggel bír, ugyanis segít abban, hogy a bőr rugalmas maradjon, így tehát nem véletlen, hogy ez is egy olyan hatóanyag, ami a legtöbb szemkörnyékápoló összetevői között is megtalálható.

You’re Temporarily Blocked

Azonban az InstanTense Plus szérum tartalmaz egy olyan anyagot, ami még ennél is hatékonyabb: ez pedig nem más, mint a nátrium hialuronát. Gyakorlatilag ez is hialuronsav, pontosabban annak egy változata, viszont a tense szemkörnyékápoló hialuronát kevésbé oxidálódik, illetve molekulasúlyát tekintve is nagyobb. Ez pedig képessé teszi arra, hogy a ráncok mennyiségét és mértékét csökkentse, illetve a rugalmasság megóvásában is segít. A különféle peptidek A fentebb említett hatóanyagok mellett kiemelt fontosságúak a krémekben a különféle peptidek.

A szemránc elleni krémek és szemkörnyékápolók többségébe jellemzően lipopeptid kerül, mely enyhe gyulladáscsökkentő hatással bír, egyfajta antibiotikus tulajdonsággal rendelkezik, továbbá a bőr rugalmasságáért is felel.

Ezek jellemzően az úgynevezett kollagén lipopeptidek. Egy díjnyertes összetevőről van szó, ami úgy fejti ki a hatását, hogy enyhén ellazítja az arcizmokat, ezáltal pedig a szem körüli ráncok mélysége jelentősen csökken.

Miért van szükség az arc ápolására?

Mit tud még az InstanTense Plus szemkörnyékápoló? A hatóanyagok közötti különbségek felsorolásával még nincs vége az InstanTense Plus szérum előnyeinek.

tense szemkörnyékápoló

Van két olyan dolog is, amit a Magyarországon kapható szemránc krémek és szemkörnyékápolók nem tudnak, ez a szérum viszont igen. A legkiemelkedőbb tulajdonsága, hogy nem csak rövidtávú, hanem — bizonyítottan — hosszútávú hatással is rendelkezik.

tense szemkörnyékápoló

A rövidtávú hatás ráadásul azonnali, egészen pontosan akár már perc alatt látható, látványos eredményt jelent: látványosan csökkenti a szem alatti táskákat és karikákat, illetve a szarkalábakra is ugyanilyen hatással van.

Ugyan csupán perc kell, hogy kifejtse hatását, azonban ez a bőrfeszesítő hatás bőrtípustól függően akár órán keresztül is kitart.

A termék elérhető alternatívái

A szérum hosszútávú hatásait is klinikai vizsgálatokkal igazolták: egy január hónapjában — végzett, 20 önkéntes résztvevővel, 56 napig tartó kutatás szerint az InstanTense Plus szérum csökkentette a résztvevők szem alatti táskáit és szemráncait. Így juthatsz hozzá az InstanTense Plus szérumhoz Ha Te is tense szemkörnyékápoló megtapasztalni ennek az egyedülálló szérumnak a hatásait, akkor bátran rendeld meg weboldalunkon keresztül!

Bőrtípus: Kombinált Bőrprobléma: Túlérzékenység Korcsoport: Nagyon kiváncsi voltam rá, az itteni vélemények alapján, amit ezen család Pour Homme többi tagjáról olvastam. Habár a boltban elbizonytalanodtam, mivel azt az infót kaptam, hogy összetevőiben hasonlít a Hungarian Spring termékcsaládra, amire én sajnos allergiás vagyok kis kiütések jöttek a szemem alatt ki a hidratálótól.

Ha kíváncsi vagy miket mondtak rólunk vásárlóink, akkor nézd meg YouTube csatornánk videóit. Sajnos termékmintával nem tudunk szolgálni, de 30 napos pénzvisszafizetési garanciával viszont igen.

Zeitgard Serox bőrtökéletesítő krém

Amennyiben nem lennél elégedett a szemránckrémmel, de a tubus kétharmada még megvan, akkor csak vissza kell nekünk küldened, mi pedig visszautaljuk a vételárat!

De nem kell aggódnod, ha megfelelően használod a szérumotakkor egészen biztos, hogy elégedett leszel a szemránc elleni krém teljesítményével! A genetikailag örökölt karikás szememmel is elbír….