Vizol szemcsepp


Kapcsolódó kategóriák

A Vizol S szemcseppek védik, nedvesítik és síkosítják a szemfelszínt. Alkalmazásuk gyorsan enyhíti a kellemetlen tüneteket.

anti aging bőr laborok öregedésgátló kezelés a 20-as évek végének bőrére

A Vizol S szemcseppek használatával a szemszárazság csökkenthető, és ezáltal a szemszárazsággal járó szövődmények megelőzhetőek. A vizol szemcsepp az emberi szem nélkülözhetetlen alkotóeleme. A Vizol S szemcseppek magas koncentrációban tartalmaznak nátrium-hialuronátot.

feu rouge suisse anti aging anti aging szemkrém vélemények

A nátrium hialuronát minden egyes pislogáskor stabil védőréteget képez a szem felszínén, gyorsan enyhítve a szemszárazság kellemetlen tüneteit, mint az idegentest-érzés, homokszem-érzés, viszketés, kivörösödés, égő érzés, könnyezés és fényérzékenység. Használat előtt távolítsa el a védőkupakot, majd használat után helyezze vissza. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az első alkalmazás előtt pumpálást kell végezni.

A cseppentést követően gyorsan enyhülnek a kellemetlen tünetek. A Vizol S INTENSIVE szemcsepp hatása kettős: nátrium-hialuronát összetevője nedvesíti és stabilizálja a könnyfilmréteget, míg a dexpantenol nyugtatja és védi a szemfelszínt, elősegítve annak regenerálódását.

Az oldat pumpálása során a palackot a cseppentő véggel lefelé kell tartani. Távolítsa el a kupakot a pumpáról 2. Ábrán látható módon fogja meg a pumpát 3.

Bejelentkezés

Fordítsa fejjel lefelé a tartályt és aktiválja a pumpát, míg meg nem jelenik az első csepp. Tartsa fejjel lefelé a tartályt, majd a pumpát megnyomva cseppentse az előírt számú cseppet a szembe.

legjobb öregedésgátló krém a 30-as évek közepére öregedésgátló krém kollagénnel

A kezelőorvossal való vizol szemcsepp követően a Vizol S szemcseppek alkalmazhatók szemsebészeti beavatkozások után, valamint olyan típusú szemszárazság esetén is, amelyet gyulladáscsökkentő szemkészítmények alkalmazása vált ki.

A Vizol S szemcseppek nem tartalmaznak tartósítószert Így csökken az irritáció és a szemfelszín károsodásának esélye. A készítményt általában jól tolerálják a betegek.

Így hosszabb ideig tartó nedvesítést és fokozott védelmet biztosít súlyos szemszárazság esetén. Gyors és hosszantartó hatást biztosít súlyos szemszárazság esetén A vizol szemcsepp követően hatásosan eloszlik a szem felszínén Ideális éjszakai használatra is Gyógyszeres kezelés alatt is ideális Tartósítószer-mentes A felbontást követően 6 hónapig steril marad, hűtést nem igényel A szemszárazság mértékétől függően egész nap, szükség szerint alkalmazható A használat gyakoriságától függően hónapig elég HASZNÁLAT Cseppentsen cseppet a szemébe, majd pislogjon párat, így az oldat egyenletesen eloszlik a szem felszínén.

Ha mégis mellékhatást tapasztalna, forduljon orvosához vagy gyógyszerészéhez! Megfelelő alkalmazás mellett a készítmény 30 napos használatra elegendő.

  • VIZOL S 0,4% oldatos szemcsepp száraz szemre 10 ml - medicin
  • Gurbru svájci anti aging

Hosszan tartó alkalmazás esetén konzultáljon orvosával. A speciális szúrót tartalmazó cseppentő technológiának köszönhetően a folyadék a felbontást követően is steril marad.

szemárpa kamilla iiaa anti aging arckrém

A biztonságos alkalmazás és higiénia érdekében a flakont csak egyetlen személy használja! A Vizol S szemcseppek és kontaktlencse folyadékok, valamint más szemcseppek vagy helyileg alkalmazott szemkenőcsök között kölcsönhatás nem ismert.

Office Joga by Vizol S: Vježbe za oči i područje oko oka

Ha más szemkészítményt is alkalmaz, legalább 15 percet várjon a két adagolás között. Tartózkodjon a járművezetéstől vagy gépek müködtetésétől mindaddig, amíg látása ismét kitisztul.

o szemcsepp ingenieur electricien suisse anti aging

Gyermekek elől elzárandó! Svilno Felnyitás után napig használható fel.

Súlyos szemszárazság tüneteire, extrém viszkozitású, ideális éjszakai használatra is. Szemszárazság esetén: A VizolS -lal bármilyen típusú szemszárazság sikeresen kezelhető, enyhétől a súlyos fokig. A szemszárazság mértékétől függően alkalmazható önállóan vagy kiegészítő kezelésként terápia alatt. Pillanatok alatt visszaállítja a könny megfelelő mennyiségét, és enyhíti a száraz szem szindróma összes tünetét: idegentest-érzés homokszem-érzés viszketés kivörösödés égő érzés könnyezés fényérzékenység.

Ne alkalmazza a lejárati idő után.