Szemkörnyékápoló maszk. SOS HYDRA SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓ KRÉM ÉS MASZK


Felragasztható párnácska vagy krém?

Bánjon el a száraz, fáradt arcbőrrel és a szem alatti karikákkal! A szemmaszkok gyors segítséget nyújtanak, aminek köszönhetően üde és táplált lesz a bőre.

szemkörnyékápoló maszk dakine anti aging svájci táska

Válasszon a FilorgaShiseido vagy Dermacol, bevált márkák szemmaszkjai közül, melyek kiemelik szépségét! Mit tudnak a szemmaszkok?

A hidratáló szemmaszk élénkíti a száraz arcbőrt — például egy átvirrasztott éjszaka után. Kitölti a finom ráncokat, és meg is nyugtatja az irritált szemkörnyéket.

  1. Romont suisse anti aging
  2. Anti aging cream sale
  3. Szemkörnyékápoló maszk
  4. Szemmaszkok: Zselés szemmaszk | Kollagén szemmaszk | varazshegy.hu
  5. Mjsr svájci anti aging
  6. Egyetlen termékünket sem tesztelték állatokon Ebben nem kötünk kompromisszumokat.
  7. Vélemények 0 Hidratáló, revitalizáló és ragyogást adó éjszakai szemmaszk a fáradt, duzzadt, táskás szemkörnyék ápolására.
  8. H144 svájci anti aging

A kollagén szemmaszkok kifeszítik a petyhüdt arcbőrt, táplálják azt, és megelőzik új ráncok kialakulását. Felragasztható párnácska vagy krém?

szemkörnyékápoló maszk mit tesznek az anti aging krémek

Szemkörnyékápoló maszk tapasz vagy párnácska formájában megjelenő szemmaszkokat egyszerűen csak fel kell ragasztani a bőrre, és várni kell. Néhány perc, és máris élvezni szemkörnyékápoló maszk energiával telt arcbőre üdeségét. A krémmaszkok előnye viszont a pontos mennyiségben és csak a kívánt szemkörnyékápoló maszk történő alkalmazás lehetősége. Használjon kis mennyiségű krémet, és finoman masszírozza vagy ujjbegyeivel paskolja be bőrébe.

Bármilyen szemkörnyéki maszkot választ, az első lépés mindig a smink alapos eltávolítása és a bőr megtisztítása.

ÖSSZETEVŐK (INCI)

A bőr így megpihen, és jobban magába szívja a krém vagy a felragasztható párnácska hatóanyagait. Milyen más módon ápoljuk a szemkörnyéket? Az alapos kozmetikai ápolás mellett ne feledkezzen meg a megfelelő mennyiségű alvásról, de az egészséges étrendről sem!

szemkörnyékápoló maszk Svájci anti aging száraz záróvizsgák

A duzzanatok ellen segít a hideg is, így kitűnő választás a hűsítő gélmaszk, melynek segítségével szemei megpihennek.